Styresystem

Unik baghjulsstyring med stabil kørsel. Cyklens opbygning med stellet fast fikseret til transportkassen og styring på baghjulet, giver en stabil kørsel uden at bagstellet optager unødig energi. Baghjulsstyringen gør cyklen let at manøvrere med en meget lav venderadius på 3 meter.

Selv ved maksimal belastning på 200 kg forbliver cyklen let at dreje p.g.a den unikke baghjulsstyring.

Cykelstel

Hærdet aluminium, standardfarve sort.

Transportkasse

Selvbærende sikkerhedsbur i hærdede aluminiumsrør, med side kollisionsbjælker, som beskytter hele vejen rundt om børnene. Alle de hærdede aluminiumsrør i sikkerhedsburet er polstret, så de er stødabsorberende. Det lave tyngdepunkt gør cyklen mere stabil, jo mere den lastes.

Kabine

Sikkerhedsburet er beklædt med imprægnerede stofsider som danner en vindtæt kabine. Taget kan oplukkes delvist eller fjernes helt og sideruderne kan lynes ned. Dette giver en optimal mulighed for ventilation. Bag på kabinen er der en stor opbevaringslomme.

Den komfortable kabine fås med sort, rød eller grøn stofbeklædning.

Kabinemål: 95 cm x 67 cm x 91 cm.

Taghøjde fra bund: 91 cm.

Taghøjde over stole: 75 cm.

Cykelhøjde: 126 cm.

Cykelbredde: 86,5 cm.

Cykellængde: 218 cm.

Sædeløsninger

I den rummelige kabine kan der monteres op til 2 separate alu. stole på den flade kabinebund. Sæderne har hofteseler og kan indstilles til kørestilling, hvilestilling, sovestilling og bagudvendt kørestilling. Som alternativ til de separate sæder kan der monteres et ryglæn på bagvæg med plads til 2 børn.

Børnene sidder i 3-punktseler på en pude eller en rullemadras, som kan udfoldes hvis børnene skal sove. På grund af den flade kabinebund er der også mulighed for at montere en autostol eller et enkeltsæde ved siden af en lift.

Max passagerhøjde på stole ca. 150 cm. Max passagerhøjde ved ryglæn på bagvæg er, et meget højt barn.

Gear: Shimano nexus indvendig 7 gearnav.

Fælge: Aluminium.

Belastningsevne: 200 kg.

Bremser: 3 separate bremsesystemer, fodbremse, skivebremse, tromlebremse og p-bremse.

Stel: Stel nr. er meget synligt og let tilgængeligt på bagkronrøret. (Røret over den evt. monteret forsikringsgodkendte lås).

Tilbage til Bella 2 Standardcykel