Her ser du vores komplette sortiment af ladcykler og tilbehør

Vi mener seriøst, at vores ladcykler er sjovere end de andre. Vi er klar over, at der sikkert er mange, der mener at netop deres produkter er de bedste. I sidste ende er det dig der bestemmer, og vi lytter gerne, hvis du har specielle ønsker. Cyklerne fra BellaBike er udviklet for at give dig den bedste oplevelse, når du f.eks. skal transportere familie, varer eller værktøj.

Stel og ikke mindst køreegenskaberne er noget vi nøje har udviklet for at give dig den bedste oplevelse. Omkring de vigtige vitale dele, som f.eks. kæde, hjul etc., har vi valgt at samarbejde med de bedste inden for hver deres område. Bl.a. derfor får du den bedste ladcykel, når du køber hos os.

Vælg selv din indretning i transportkassen

Vælger du en BellaBike har du mulighed for at få din egen helt unikke ladcykel. Ladet på cyklen kan blive nøjagtigt som du ønsker det skal se ud. Ud over forskellige farver, er der blot fantasien, der sætter grænser på hvordan din transportkasse skal se ud.

Ud over farver og udseende kan du naturligvis også indrette kassen mere eller mindre som det passer dig. Der er mange muligheder for placering af forskellige stole, bænke m.m.

Vi har mange forskellige ladcykler

Her over kan du se alle vores forskellige modeller samt hvilket tilbehør du kan få til din ladcykel. Har du spørgsmål til hvordan du gør, eller hvad du har af muligheder, så kontakt os endelig, og vi vil hjælpe dig ind til du bliver tilfreds.

Leder du efter noget mere specifikt, så kan du Se hele vores udvalg her >