Den sikre el ladcykel fra BellaBike

Ved køb af en el Ladcykel er det vigtigt at kvaliteten på motorsystemet er høj. En høj kvalitet kan sikre dig lave omkostninger efter købet.

Vi har samme interesse som kunden, altså at vi ønsker et system med mindst muligt problemer. Hvis der er mange problemer med et system, er det også for os forbundet med høje omkostninger. Derfor skal alt være i orden fra starten, det er vigtigt for os.

Vi har afprøvet mange motor typer

Den type system vi har oplevet færrest problemer med er (mid-drive) center motor fra Bafang. For at sikre os at motoren kan holde til den højere vægt ved ladcykel brug, er de motorer vi levere blevet udstyret med ekstra forstærkede metal gearhjul.

Sammenlignet med en navmotor har et mid-drive system flere fordele på en ladcykel. Det har lavere egen vægt, et højt bundtræk, og det er særdeles let at lappe en evt. punktering fordi motoren er uafhængig af hjulene på cyklen. Det kan være meget besværligt og tidskrævende på en navmotor konstruktion.

Vores el ladcykel har et godt batteri

Batteriet er en anden og meget vigtig faktor i et motorsystem. Man kan ikke se på et batteri om det er et godt eller et dårligt batteri. BMS (Battery Management System) styrer elektronikken og cellerne i batteriet skal være af høj kvalitet. Begge dele findes på markedet i forskellige kvaliteter. Hvis det ikke er en god kvalitet BMS kombineret med gode celler, bliver resultatet et dårligt batteri med kort levetid.

Det må ikke være besværligt at køre på ladcykel med elmotor

Batteriholderen er også en vigtig detalje. Den skal være praktisk i hverdagen. De fleste typer er modeller, hvor batteriet skal skydes ind på en skinne. Den kan være svær at fange med batteriet, desuden er der en låsepal, som skal finde et hul i skinnen, som man ikke kan se fordi batteriet tager udsynet.

BellaBike benytter batterier som klikkes eller slides let ned i holderen. En lækker løsning i hverdagen er at nøglen ikke behøver at sidde i holderen for at aktivere systemet.

Batteriet monteres diskret inden i kassen hvor det pladsers hensigtsmæssigt i forhold til den øvrige indretning. Montering af batteriet inden i kassen har flere fordele. Batteriet er i læ for regn, sne, direkte sol og tiltrækker sig ikke unødigt opmærksomhed.

Vi går højt op i at din el ladcykel skal være mere end sjov at cykle på. Køber du en model fra BellaBike får du en sikker og meget let kørt cykel med masser af muligheder for at indrette ladet, så det er toptunet til dit brug.

Hvorfor skal du vælge en BellaBike?

  • Dine børn kommer sikkert og hurtigt fra A til B
  • Den er billigere og sjovere end en bil
  • Den er ofte hurtigere i byerne – især i myldretiderne!
  • Nærhed og spændende oplevelser sammen med ungerne!
  • El ladcyklen med motor er bare sjovere

Husk Sikkerheden under transport

Når du benytter din el ladcykel til transport af børn, så er det vigtigt at det er en cykel med høj passiv sikkerhed indbygget fordi hastigheden kan være højere end på en cykel uden motor. Gør dig selv og dine børn den tjeneste, at vælger en model med sikkerheds bur, side kollisions bjælker og trepunkt-seler. Så undersøg markedet grundigt.

Få gode råd hos os

Spørg hellere én gang for meget – det gælder også hos os! Er du det mindste i tvivl, så kig forbi butikken eller kontakt os, så uddyber vi hvad du skal tænke på. For os er det vigtigt, at du træffer det helt rigtige valg, når du køber din el ladcykel.

Nedenstående kan du se vores mest populære modeller.

Leder du efter noget mere specifikt, så kan du Se hele vores udvalg her.