Eventyr

Med en BellaBike kan eventyret begynde. Cyklen er ikke kun et transportmiddel, men derimod starten på en række gode, spændende og eventyrlige oplevelser for hele familien. Børn elsker at bruge deres fantasi, og en BellaBike er som skabt til at være en aktiv partner i deres leg.

BellaBike er eventyrlig for hele familien.

God tur.

Tilføj dit eget eventyr, Klik her

2004-08-14 16-01-38

Den bedste cykel på markedet

”Det gode ved en BellaBike er, at kassen er så rummelig, når vi skal i kolonihaven. Der er plads til hele familien på en gang – Bjørn og jeg sammen med Villads på 5 år og Mynte på 2 år. Herligt og smadder praktisk.

Og den er bare så stabil. Jeg har før haft en C.. cykel, men den væltede alt for tit. Det gør jeg aldrig på en BellaBike. Jeg tror ikke, der findes en bedre cykel på markedet!”

Sia & Bjørn, Amager

2004-08-14 16-01-55

På bryllupsrejse

Nina-Lee_180px

”Tony og jeg havde den sjoveste og herligste bryllupsrejse, man kan tænke sig – sammen med lille Erik på 1 år i kassen. Vi er trygge, når Erik er i vores BellaBike. For os var det dejligt at finde en ladcykel med så høj sikkerhed og en fabelagtig manøvreringsevne. Cyklen er i dag Eriks bedste ’legetøj’. Han elsker den og det er virkelig et hit blandt hans venner, hvis de kan få lov at komme med på en tur.”

Nina & Tony, Helsingør

Individuel tilpasning

DSCN0509_180px

”Kan jeg også få en større kaleche? Selvfølgelig! Og hvad med farve, design o.s.v.? Lige meget, hvad vi spurgte om – så kunne det lade sig gøre. Det kalder jeg service og god personlig betjening.”

Sia & Bjørn, Amager

Børnenes hyggespreder

Janina-Berke-philipsen_180px_bred_ladcykel”Det er som om børnene ikke kan få nok af BellaBike. Næsten hver dag er blevet kvalitetsdag efter vi begyndte at cykle til alting – børnehave, udflugter, indkøb m.m. – og vores 2 drenge (ofte sammen med en kammerat) vil med hver gang. De nyder den friske luft og især det, at vi kan snakke sammen undervejs. Jeg tror, de hygger sig. Til sommer har vi planlagt at tage på ferie til Samsø, hvor vi sammen kan nyde naturen, de mange spændende dyr – og hinanden:”

Janine & Bent, Malling

Sikker kørsel

101-0101_IMG_mini_ladcykel

”Vi kunne ganske enkelt ikke finde en mere sikker cykel end BellaBike. Når ’’lillemor’ og jeg tager på udflugt med vores håbefulde pode på 1½ år, er det bare perfekt med en stor, stabil kasse, hvor der er plads til alt.
Og så er den billig!”

Lasse, København NV

5 børn i cyklen

Karin-Thomsen_180px_bred

”Som det ses på billedet, går det fint at have 5 børn i en BellaBike. De nyder det rigtigt meget, og det gør jeg også. Tænk at jeg ikke har fået den idé noget før.”

Karin Thomsen, dagplejemor, Havnsø

Hej Bellabike

Vistestranden_MarihøneSykkMedKjersti_370pxNu har vi hatt vår “sykkel” i noen måneder og det har blitt en kjempesuksess! Det vekker stor oppsikt på hver lekeplass og jeg kunne nesten ta betalt for små turer “rundt kvartalet”. Jeg har blitt spurt så mange ganger om sykkelen og anbefalt deres web-side at jeg nesten følte meg som en slags salgsagent for dere. Jeg har rigget det slik at de to sitterådene ser mot hverandre og da kan passasjerene se, snakke (og herje) med hverandre underveis. Dette er virkelig moro! Dere skal få et fint bilde med sykkelen foran en veldig norsk fjord- og fjellkulisse. grøftet.

Peter Sabel (Norge)

Hei igjen

ladcykel_med_komoenster_paa_sidenDet går bra. Er veldig fornøyd med sykkelen. Bruker den til jobb sammen med 2,5 årig datter. Det ser ut til at reklameeffekten er bra. Alle forbipasserende smiler og kommenterer sykkelen. Hei igjen.

Vegard Forsaa ( Stavanger Norge )

Hi Bellabike

IMG_0028_180px_bredHere a photo of us moving from our sublet to our  new rental (took us 3 trips) and then us in front of the “Arc de Triomphe” at the grand army placa in Brooklyn.

Rene and Mary Claire New York

 

 

 

 

 

 

Hej Bellabike

Cykelboern-005_180px_bredHer er et billede af en af cyklerne i aktion.

VH Susanne Trekløverens vuggestue

 

 

 

 

Hej Bellabike

Ulrik_Djupdraets_ladcykel_fra_bellabikeVi er rigtig glade for cyklen, så meget at vi ikke får taget billeder. Men jeg har dog lige vedhæftet et vi har taget.

Mvh, Jacob

 

 

 

Hei Bellabike

runes_ladcykel_fra_oslo_fotoHei Sykkelen er på plass og den er kjempefin. Vi har fått testet den så vidt men det er litt for kaldt til å sykle noe særlig for tiden. Vi ser frem til noen fine sykkelturer til våren

Rune Oslo

Billede-029_180px

Haraldsgade områdeløft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina-Kristensen_180pxNina dagplejer i Ringkøbing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej Bellabike

Hund-i-cykel-foto-1

Her lige et billed af vores lille optog! Hele familien er vildt glade for cyklen. Jeg har dog indset at når babyen kommer må jeg finde på en form for skillerum der forhindre hunden i at rykke rundt så den kommer op i liften.

Venlig hilsen Jorith Kjeldsen

 

 

 

 

 

 

IMG_5379-Niklas-Abrahamson_180pxNiklas Abrahamsson, Malmø

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jens_ls_ladcykel_gillelejeJens Lichtenberg, Gilleleje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2961-1Her er vores bas cykel

Familien Warberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bella-bike-1Vi har i mange år haft gode erfaringer med Christianiabike. Da vi skulle have en ny og faldt over websiden for Bella-bike, var vi hurtigt ikke i tvivl om at købe denne i stedet. Og det har vi siden absolut ikke fortrudt. Vi har 3 drenge, som nyder at blive sat i det rummelige lad. Med den smarte kalesche, som kan lynes op i siderne føles det som et lille telt at sidde i. Cyklen er meget stabil og nem at manøvrere og så er den så forholdvis let, at den er god at accelerere og at køre forholdvis stærkt på, selvom den er fyldt op med børn og tunge indkøb. Absolut anbefalelsesværdig.

Kærlig hilsen Mathis, Silas, Jonathan, Mads & Cherie / Nørrebro

Hej Bellabike

bella-bike1_lowHer er vedlagt et foto af den lille familie. Cyklen fungerer perfekt og det er skønt og giver god motion at køre rundt med både med børn i kassen 🙂

Kn

 

 

 

 

 

 

 

 

Billed-fra-Larsai-2L. fra Vesterbro

 

 

 

 

 

 

Hej

Fuglebakken-2Vi har haft en rigtig god sommer med cyklen – og det har været en succes at starte efter barsel med denne transportform. Ungerne elsker det, jeg knokler – og vi får godt nok meget opmærksomhed!! Mindst 100 har efterhånden sagt, at det godt nok er en fed cykel! Ja, den vækker opsigt i det Randrusianske!

Mvh Gitte Filtenborg

 

Hej, hej

Carl-hamilton-fotoJag har inte lyckats ta några bra familjebilder med cykeln i Stockholm, men här är en vid Brunnsviken i norra Stockholm. Återkommer om jag får till någon bättre bild.

HPIM2322-0Vedhæfter billede af min datter i bella bike. Vi har været på loppemarked og indkøbt et køkken til hende.

Vh karen / Østerbro

 

 

 

 

Hej

IMAGE_173

Her er vores Peterpedal med et Bobike mountainbike sæde monteret. Vi kør med børn op til 20 kg

Hilsener, Gernot

 

 

 

IMG_8810-1_180pxMichael Nielsen / Vordingborg

 

 

 

 

 

 

 

 

Super transportmiddel

Br-helle-032-1_ladcykelDe nye stole er helt perfekte ungerne sidder super, tak det var meget nemt at sætte dem i. Her er lidt billeder fra vores bryllup. Vi valgte til vores bryllup at køre væk i vores BellaBike fordi den er et super transportmiddel og en stor del af vores hverdag. Samtidig synes vi det kunne være en speciel og sjov måde at forlade kirken på, der blev da også grinet og snakket meget om det efterfølgende. Vi har 2 børn som elsker at køre i cyklen, vi kan kun anbefale denne cykel.

Mvh Tina og Kasper

IMG_8818-1_180pxTrine og Steen Elstrup / Vordingborg

 

 

 

 

Billede041_1-150-x-200_180pxDaniel, København N

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

div-billeder-juni-nov-2008-001_180pxHer er et foto af vores Bellabike, det er med klapvogn i men det er det samme med barnevogns delen som bare klikkes på, og både klapvogn og barnevogn kan vende begge veje.

hilsen Thomas Frederiksberg

Billede043_1-200-x-150_180pxAnne, Amager

 

 

 

 

 

 

Hej

DSC06558-Didriksen_180pxVi har modtaget cyklen. Og uden skrammer. Det er en sjov cykel, som vi alle, både børn og voksne, er glade for. Vi har haft lånt en Cristianiacykel. Men den er meget tungere at styre og er ikke af samme kvalitet som en Bellabike. Cyklen er hovedsageligt købt som en handicapcykel, men ligner jo ikke en sådan. Kort sagt, er vi meget glade for den.

Med venlig hilsen Mary Didriksen

Ulrik-Djupdræt_180pxbredDa vi kigge på hvilken cykel vi ville have var fotos på hjemmesidene noget vi nærstuderede, da de jo gav et realt billede af cyklern i brug- Hvad kunne de.
Flexibel fornøjelse. Vi havde besøg af kusinen og bella-udflugt var oplagt. Med et sæde i hver retning kunne de to unger kunne se hinanden og hyggede sig super. Til daglige giver et sæde i hver retninge også mulighed for at Marie kan sidde i den retning humøret er til. Ryggen i køreretning og oprullet “bagkaleche” give ekstra god kontakt, og med de stor sideruder kan hun stadig følge med.

Ulrik Djupdræt

kfc-taxi-032_180pxAs we have now had the bike for a few weeks, we have had time to get it out and have a play. It copes really well with the roads here which is a great relief. The boys love it, although it is a bit of a squeeze for Ralph. We are both really enjoying riding it and we are getting lots of attention. I have attached a photograph.

Best wishes Carolyn and Martin, England

 

 

 

Hej Bella

Samuel-og-co-juni-2009-329-1_stortHer er et ferie foto fra samsø

Thomas Haack, 2000 Frederiksberg

DSC04089_edited_180pxVi købte en cykel og designede ko motiven som du nu bruger på hjemmesiden 🙂 (det var skægt at se!) Desværre er der nogle idioter der syntes det var sjovt at smide en fyrværkeribombe i cyklen Nytårsaften. Der er et stort hul i bunden og en i siden af kassen. kalæschen er i tusinde stykker og begge bremse kabler hænger løst. Der mangler også en del vridre på den ene side af kassen. Alt andet, som hjul, dæk, gear, og stel er i orden. Jeg håber det vil være muligt at den kan ordnes.

Mvh, og Godt Nytår, Tony.

dsc03913Anders-B-MadsenHer er et billede af vores cykel i aktion.

Anders B. Madsen, Frederiksberg

 

 

 

Hej BellaBike

DSC04540-1_180pxDet går super med alle ungerne i cyklen.

Pernille Birkerød

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej

Robert-Winge-2_Linn-och-Saga-i-laadcykelNu har cykeln rullat 150 km och det fungerar jättebra. Bifogar en kort som du får använda om du vill.

Mvh Robert, Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ladcykel_fra_bellabikeHer er et foto af min nye brugte bella. Tak for god service med renovering efter købet i den blå avis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

laadcykel-2-RobbanMia Winge, Stockholm

 

 

 

 

 

 

IMG_6826-1_180pxHer er et foto hvor vi har været på indkøb med lillepigen

Lea Larsen, Kbh. NV

 

 

 

 

DSC_1991_180pxElene med Asta, Ida och Hedda i lådan, Kivik Sverige

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

juli-2009-008_ladcykel_fra_wienFam. Wien, København Ø

 

 

 

 

 

 

IMG_9129-1_180pxFam. Hornum

 

 

 

 

 

 

Billede068-1_180pxAstrid lyng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28082009_180pxSkulle lige se om der kunne være 4 flytte kasser i cyklen. Det ku der.

Mvh Ejgil

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6892-1_180pxHenrik, København N

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bellabike02_180px

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bellasanstop_180pxEngland

 

 

 

 

 

 

IMG_9574-1_180pxFam. Van Dalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juni-09-173_180pxAshøj Sjæland

 

 

 

 

 

 

 

Bente-Rydberg_180pxBente Rydberg

 

 

 

 

 

 

 

billede0016-1_180pxAndersen Bakery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fam.-Haack-0041_180pxFam. Haack på Duevej Frb.

 

 

 

 

 

 

 

billede0022_180pxBørnehaven Stjernedrys Valby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2010_Bornholm1_180pxPeter sabel – Norge på Bornholm

 

 

 

 

 

IMG_0026-1_stortFam. Bendjazia

2009_Ruegen_180pxVedlagt noen bilder fra turene med vår “marihønesykkel”. I 2009 hadde vi det med til den tyske øyen Rügen i Østersjøen. Her fikk sykkelen seg en tur i lastevognen til “Rasende Roland”, en gammel jernbane med damplokomotiv. I år var vi med sykkelen på Bornholm, og derfra sender jeg to fine bilder fra Allinge. I løpet av de fire år vi har hatt sykkelen nu har vi hatt utrolig mye glede av den og hatt mange turkilometer både her i Norge, men også på Rügen, i Dresden og på Bornholm. Kjempefint!

Med vennlig hilsen Peter Sabel

IMG_1070-1_180pxMajken, Nørrebrogade

 

 

 

 

 

billede0060-1_180pxJane Kbh. Ø

Advarsel!!!

IMG_1087_180pxKør aldrig 2 ladcykler side om side. Talte sammen med en veninde samtidigt med at vi kørte, og bang så ramte det ene forhjul en blomster kumme.

Mvh. Den uheldige

 

 

2010_Bornholm2_stortPeter sabel – Norge på Bornholm

billede0058-1_180pxEva Madsen Kbh. NV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billede060_2_180pxMikkel Vesterbro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9086-1_180pxSom lovet en lille historie om hvorfor vores cykel skulle være en lakridskonfekt (a.ka. regnbuestang):

Vi kunne simpelthen ikke blive enige om hvilket design vi skulle vælge. Skulle det være en mariehøne eller en rød “Lightning McQueen”
taxi? Eller lave en helt selv? Det havde uden tvivl været hurtigere at vælge en af de to første, men vi kunne altså ikke blive enige, så vi måtte finde på noget fælles som alle i familien kunne være tilfeds med. Denne familie er utrolig glad for lakridskonfekt, så for os lå ideen om at få vores Bella til at ligne en regnbuestang lige til højrebenet.

Du kan tro vi er glade for den og den har allerede fået en masse positive kommentarer. Rosa elsker at tage sin middagslur i den og jeg er især fornøjet med dens evne til at vende på meget lidt plads.

Vi siger mange tak

billede0040_180pxMette Elstrøm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

billede0089-1_180pxLouise Kbh. NV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0595-1_180pxJane Rohde, Kbh. N.

 

 

 

 

 

IMG_9113-1_180pxRamona

 

 

 

 

 

 

billede0124_180pxKim Skytte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7376-1_180pxSohila

 

 

 

 

 

Christiansen-Brønshøj_180pxMichael Christensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CCF21112010_00000_02_180pxTeddy, Anneli og Noa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN1565_180pxMark Kbh. N.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CCF21112010_00000_180PXNoa og store bror

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

soren-25082007-008_220pxSøren og Jo Junckers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN1719_180pxFam. Christensen

 

 

 

 

 

 

soren-25082007-027_220pxSøren og Jo Junckers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20100627_IMG_4926.800_ladcykel_bredRasmus Borgsmidt

Hej Bella

010_ladcykel_paa_kastelletHer er et foto fra en tur på kastellet

Møller Vanløse

 

 

 

 

 

20101001_IMG_7916.800_220pxRasmus Borgsmidt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

billede0042_180pxLars Gaardhøj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familien Rosenqvists cykel bringer familien sammen

Familien Rosenqvist

En engelsk klient lavede en kage af en BellaBike cykel

Cake made by English client

Børn i alle aldre elsker BellaBikes cykler

Nicolas fra Nørrebro

Børnene i cyklen elsker også cykelturene

Mange ladcykler har ikke plads til det samme som BellaBikes cykler har

Pernille Jensen og børnene

Christels familie bruger ladcyklen til at komme rundt i Køge

Christel og familien elsker at bruge sin ladcykel

Christel

Christel og familien elsker deres super fede BellaBike ladcykel

Hej Bella
Lovede at sende et par billeder af cyklen, som jeg endelig har fået givet i gave og vil bare sige at den er SUPER fed og vi nyder virkelig vores ture rundt i Køge.

Familien kan ikke undvære deres dejlige røde BellaBike

Lisbeth elsker at køre rundt med sit barn

Lisbeth Burian

Astrid og Kjetil vil gøre alt for at få deres ladcykel med på tur.

Astrid K. og Kjetil Gustavson
Stavanger Norge

Hei Bella

Astrid og Kjetil elsker begge deres cykel og oplever også, at mange kigger efter dem når de cykler.

Da er vi kommet hjem til Stavanger og din flotte Bellabike har allerede vakt stor oppsikt. Overalt hvor vi sykler stopper folk opp og kikker på oss. Det er for tiden en stor båtfestival i byen her (http://www.tallships.no) , og da vi var nede i dag var folk nesten like opptatt av sykkelen som av båtene 😉 Morsomt! Det kan godt tenkes at det blir flere fra Stavanger som ønsker å kjøpe Bellabike!!
Dessverre hadde vi ikke sol i dag, men vi sender gjerne flere bilder 😉
Håper du nyter en velfortjent ferie. Vil gjerne benytte anledningen til å takke deg for fantastisk service og for en kanongod patent på montering på taket 😉 Hadde aldri klart det alene!
Mvh
Astrid K. og Kjetil Gustavson
Stavanger Norge

Moren her er meget glad for sin bellabike cykel, fordi hun kan transportere alt i den.

Adstrid og Kjetil har været meget kreative, når det kommer til at transportere deres BellaBike ladcykel

Astrid K. og Kjetil Gustavson
Stavanger Norge

En far og søn er meget glade for at kunne cykle sammen

Pigerne sidder i ladcyklen og er meget nysgerrige.
Kim Hansson

Mariehønen står tæt ved stranden på øen Mallorca
Bellabike på Mallorca

Børnehaven i Gilleleje er meget glade for deres Bellabike ladcykler
Børnehaven i Gilleleje er meget glade for deres Bellabike ladcykler. De har mange spændende mønstre som børnene elsker.

En lille pige sidder i en ladcykel med sin egen cykel med i kassen

Louise Nørrebro

Bellabikes ladcykler kan også bruges som taxaer

Et barn og en hund sidder begge i Louise Shonemanns ladcykel

Louise Shonemann

Kim og familien kan sammen tage til vandet med ladcyklen Kim fra Vesterbro

Astrid K. og Kjertil Gustavson fra NorgeAstrid K. og Kjetil Gustavson

Stavanger Norge

Kim Hansson kan have alle tingene med, fordi der er massere af plads.Kim Hansson

Mange forskellige slags design kan komme på bellabikes ladcykler

Bella2 ladcyklen kan have en masse ting i sig

Der holdes picnic efter at have kørt i ladcyklenBuggi Buch Hansen

Bella4 har plads til 4 børn på samme tid

Man kan også cykle om vinterenRikke

Høneglad er rigtig glade for deres ladcykel

Hej fra Josefine

Her er et billede af min høneglad, som jeg er super glad for

Kim fra VesterbroAlle er glade for at kunne cykle sammen

Mariehøne ladcykel som Kim fra Vesterbro elsker

Kim fra Vesterbro

Med Bellabike ladcykler, så kan man få eksotiske print, såsom Union Jack

Lyserød ko kan fås som print på cyklen

Mette og hendes mand har fået en flot sort Bella 2

Micheal T. med sin nye ladcykel med selvvalgt print

Thomas og konen er ude med børnene i ladcyklen.

To piger nyder at sidde i en fantastisk, stribet ladcykel

Cykelferie med Ina, Christian og Bjørn

Hej Bellabike Vi har haft fornøjelsen af at være på en cykelferie hvor vi ikke behøvede spare på bagagen - der var plads til telt, soveposer og alt tænkeligt grej til hele vores lille familie. Her har vi slået lejr ved Roskilde Fjord, hvor der var en fantastisk udsigt til fugle og græssende køer. Cyklen holdt til alle strabadserne men måtte dog tømmes og slæbes op ad en meget stejl skråning. Dagen efter fandt vi ud af, at der løb en pæn og lige vej parallelt med vores mere vanskelige rute... Mvh Ina, Christian og Bjørn.

Hej Bellabike
Vi har haft fornøjelsen af at være på en cykelferie hvor vi
ikke behøvede spare på bagagen – der var plads til telt,
soveposer og alt tænkeligt grej til hele vores lille familie. Her
har vi slået lejr ved Roskilde Fjord, hvor der var en fantastisk
udsigt til fugle og græssende køer. Cyklen holdt til alle
strabadserne men måtte dog tømmes og slæbes op ad en
meget stejl skråning. Dagen efter fandt vi ud af, at der løb en
pæn og lige vej parallelt med vores mere vanskelige rute…
Mvh Ina, Christian og Bjørn.

Der er massere af plads i ladcyklen Elisabeth og børnene nyder at være på tur i ladcyklen

I ladcyklen er der massere af plads til alle sine ting Anton fra Sverige har fået sig en fin ladcykel Børn i ladcyklen er altid glade for at få en tur Med Kalechen på, så er man beskyttet fra vind og vejr

Hej Erik Som aftalt lidt billeder af vores oplevelser med Bellabiken Vedlægger også billeder med Freya, hunden som cyklen jo er bestilt til. Hun er blevet rigtig glad for cyklen og det har faktisk ikke været noget problem, at lære hende at cykle, hun springer forventningsfuld op selv. Vi har været på nogle skønne ture, hvor vi med cyklen har tid og mulighed for både at nyde naturen og hinandens selskab. Cyklen kører perfekt, er ikke spor tung, trods den lidt store last, og der er faktisk plads, så hun kan ligge ned -mange tak Mange tilfredse hilsner fra Freya, Pia og Kent

Hej Bellabike
Som aftalt lidt billeder af vores oplevelser med Bellabiken
Vedlægger også billeder med Freya, hunden som cyklen jo er
bestilt til. Hun er blevet rigtig glad for cyklen og det har
faktisk ikke været noget problem, at lære hende at cykle,
hun springer forventningsfuld op selv.
Vi har været på nogle skønne ture, hvor vi med cyklen har tid
og mulighed for både at nyde naturen og hinandens selskab.
Cyklen kører perfekt, er ikke spor tung, trods den lidt store
last, og der er faktisk plads, så hun kan ligge ned -mange tak
Mange tilfredse hilsner fra
Freya, Pia og Kent

Pias hund elsker også at være i den nye cykel

 

Hej Bellabike Tak, fordi det var muligt, at nå at få cyklen klar til gallafesten på Roskilde Katedralskole - den tog sig flot ud !!! Du hører fra os igen, når vi tager på Roskilde Festival Freya, Pia og Kent

Hej Bellabike
Tak, fordi det var muligt, at nå at få cyklen klar til gallafesten
på Roskilde Katedralskole – den tog sig flot ud !!!
Du hører fra os igen, når vi tager på Roskilde Festival
Freya, Pia og Kent

Hi Bella, here some pictures of Bellabike in Italy!!! It's fantastic! Everyone like it! Mara

Hi Bella, here some pictures of Bellabike in Italy!!!
It’s fantastic! Everyone like it!
Mara

Mara fra Italien kører med sin Bellabike i det dejlige solskinsvejr Mara fra Italien nyder sin ladcykel, hvor alle børnene kan være i.

Den flotte mariehøne kan transportere en alle vegne Når man skal have mange børn med, så kan man altid regne med bellabike

 

 

Niels skal også have en masse børn i cyklen, så de kan komme ud og se noget

Mariehønen har kassen fyldt med børn

Jenn og børnene er altid glade sammen på cyklen

Ladcyklen er altid god når man skal hente

Ulrik kan køre med både sin svigermor og søn rundt i Tebstrup

Hunde elsker også cykler, derfor skal der også være plads til dem Alle kan transporteres i en bellabike-cykel

Selv de mindste kan være i cyklen, for der er massere af plads

Maria og Mikke tog på stranden sammen med børnene

Hejsa Som lovet har du her et billede fra vores Bellabike,
efter vi var en tur stranden Mvh Maria og Mikke

Mette Knudsens hund skal selvfølgelig også med i ladcyklen Den sorte flotte bellabike ladcykel udpakket Mette Knudsens ladcykel ankommer indpakket og beskyttet, så intet går i stykker

Så er konebilen indtaget

Så er konebilen indtaget

Hvem siger at man ikke kan lave tricks på en bellabike?

Bellabiken sammen med Maj-Britts børn sammen med andre

De to små drenge er spændt på at komme ud af cykle sammen

Bellabikes ladcykler fragter små børn alle vegne

Slut med frosne kinder og tudende børn. Vores helt eget folkevognsrugbrød er simpelthen perfekt i alt slags vejr. Her snupper Ida sig lige en skraber på vej til kælkebakken, fuldstændig upåvirket af det heftige snevejr ;)

Slut med frosne kinder og tudende børn. Vores helt eget
folkevognsrugbrød er simpelthen perfekt i alt slags vejr. Her
snupper Ida sig lige en skraber på vej til kælkebakken,
fuldstændig upåvirket af det heftige snevejr ;)

Anne-Emilie står stolt ved siden af sin taxi-ladcykel Nu er Anne-Emilie klar til at fragte med sin taxi-vogn

Morten kan have en helt anden cykel i sin egen ladcykel

Med en Bellabike-Ladcykel, så kan man få en hel barnevogn med sig overalt

Anne Torlunds mand og børn er begejstret for at komme ud at køre

Anders Sejerø og konen er klar til at vise deres datter verden ved at cykle

Nu kan børnene nyde at Leas mand er blevet taxi chauffør